analytics

December 02, 2012

Helping Open Table 2.0 (REBLOGGED)

Minggu lalu saya dan istri saya sempat mendapatkan kehormatan untuk membantu kawan, Lukman Gunawan (pandjalu.com) dan Ipin untuk menyiapkan Open Table No. 2. (info mengenai open table bisa dibuka di www.opentablestory.com. Tema santapan hari itu adalah "Indonesian Feast with a Twist".
Berikut ada menu hasil dari bidikan salah seorang tamu yang saya reblogged dari pandjalu.com
Oiya untuk sesi dua-nya sedang saya minta dulu foto-fotonya tapi ga dikirim-kirim. Parah nih emang Lukman hehehe


The Menu: OPEN TABLE N°2



INDONESIAN FEAST WITH A TWIST
By Arifin Windarman and me
with Tania Susatyo, Mh. Taufiq, Edo, and Ari as cook assistants
25th Nov 2012, Epiwalk-Epicentrum, Jakarta

Starter:
Vegetables and fruits with apple vinegar sauce

Amuse-bouche:
Lemper ayam with shishamo

1st course:
Gurame soup two textures with kemangi, ginger, pangsit and fresh hot fish stock


2nd course:
Homemade smoke chicken with nasi kuning and basil sauce

Dessert:
Tape ice cream

-

Photos taken from Adhen Bajumi Candra's camera phone, one of our special guest



1 comment: